Beeld Landmacht

Landmacht: Prins Bernard onderhoudt zich met Nederlandse soldaten van de Prinses Irene Brigade in Normandiƫ in augustus 1944.

Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel de beheerder van de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan hij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. De beheerder van de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 wijst derhalve elke aansprakelijkheid af, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Tevens kan geen volledigheid van de Erelijst worden gegarandeerd omdat in de Nederlandse situatie gevallenen vrijwillig worden voorgedragen om opgenomen te worden in de Erelijst van Gevallenen 1940-1945.

Copyright

De beheerder van de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, databases, etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het correct en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Opzettelijke aantasting van iemands eer of goede naam, smaad, kan leiden tot strafvervolging binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Bij gebruik van informatie van deze website dient de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

De mogelijkheid tot vrij gebruik van de informatie geldt niet voor informatie op de website van de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 waar de auteursrechten van derden op berust. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan deze derde partij.

Privacy statement

Om te reageren op vragen en verzoeken heeft de Erelijst van Gevallenen 1940-1945 persoonlijke gegevens van u nodig, zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De Erelijst van Gevallenen 1940-1945 zal geen gegevens van geregistreerden en bezoekers aan derden verstrekken, tenzij hiertoe gedwongen door de wet.

Van de bezoekers aan de website Erelijst van Gevallenen 1940-1945 worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of de aangeboden diensten. Het doel ervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers. In de regel zijn deze gegevens niet tot een persoon te herleiden.

Koninklijke Marine

Doorkijk in een onderzeeboot van de Koninklijke Marine.

Dutch